Conversie optimalisatie bureau Q-ONLINE uit Zevenhuizen

Conversie optimalisatie. Van bezoeker naar klant.

“Zo veel mogelijk relevant verkeer naar uw website trekken is deel 1 van het recept “online succes”. Van deze bezoekers werkelijke klanten maken is deel 2. Daar komt conversie optimalisatie kijken.”

Conversie optimalisatie is het doorlopend meten en analyseren van de route (customer journey) die bezoekers op uw website afleggen, om vervolgens uw website zodanig te optimaliseren meer van uw bezoekers ook werkelijk klant besluiten te worden. Spreekt de boodschap aan? Staan alle buttons op de juiste plaatsen? Heeft de website een logische structuur voor bezoekers? Is de website snel genoeg en goed zichtbaar op ieder apparaat? Q-ONLINE beoordeelt uw website op meer dan 40 punten. Of u nu zoekt naar aanbevelingen om de website te verbeteren of een partij die ook de uitvoering van de verbeterpunten realiseert: in Q-ONLINE uit Zevenhuizen (Rotterdam) treft u een partner met passie voor rendement.

Deze dienst wordt vaak gecombineerd afgenomen met diensten die het aantal relevante bezoekers naar uw website verhogen. Hierbij kunt u denken aan zoekmachine optimalisatie, content marketing, zoekmachine adverteren en webanalytics.

Naar contactformulier!

Vraag gerust een offerte aan!

Bel +31 (0)6 300 73 037 of gebruik het online contactformulier. U ontvangt altijd binnen een paar uur een antwoord.Naar contactformulier!

Conversie optimalisatie verder uitgelegd

“Heeft u enig idee wat uw bezoekers op uw website eigenlijk bekijken? Wat ze waarderen? En wat niet? Nee? Wij kunnen het exact in kaart brengen “

Conversie optimalisatie draait om het analyseren van wat in vaktermen de “customer journey” heet, of in begrijpelijk Nederlands; de route die klanten op uw website afleggen. Met speciale software brengen wij deze route zeer nauwkeurig in kaart. Zo weet Q-ONLINE precies wie uw websitebezoekers zijn, welke pagina’s ze bezoeken, hoe lang, wat prospects erg interessant vinden en waarom bezoekers op uw website afhaken. We kunnen zelfs muisbewegingen van bezoekers volgen… Deze informatie gebruiken wij om uw website interessanter en relevanter voor de doelgroep te maken, met geen ander doel dan van bezoekers werkelijke klanten te maken. Conversie optimalisatie is dus enerzijds meten wat uw doelgroep interesseert en waardeert aan uw website en anderzijds uw website hier daadwerkelijk op aan passen. Q-ONLINE verzorgt conversie optimalisatie gewoonlijk dan ook gewoon als gecombineerde dienst.

Maximale conversie? Kies voor Q-ONLINE MaxResult website!

“De best mogelijke website, volledig afgestemd op uw doelgroep, actief beheerd door de specialisten van Q-ONLINE.”

De kans is groot dat we ook uw website beter kunnen laten presteren, maar wat nu als u een verouderde website heeft of misschien wel streeft naar maximaal resultaat? Wellicht is onze Q-ONLINE MaxResult totaal-oplossing dan wel iets voor u. Voor een bescheiden vast bedrag per maand beschikt u direct over een splinternieuwe professionele website, inclusief monitoring, contentbeheer en desgewenst zelfs promotie.

De voordelen van Q-ONLINE MaxResult

Zonder investering direct beschikken over een state-of-the-art website.
 Online succes in abonnementsvorm. All-in-voor een vast bedrag per maand.
Q-ONLINE maakt uw website werkelijk onderscheidend van uw concurrenten.
Q-ONLINE maakt uw website doorlopend beter en beter vindbaar in zoekmachines.
Q-ONLINE convergeert de bezoekers naar klanten met conversie optimalisatie.
Zelf beheren of alles uitbesteden waarbij we meedenken met uw totale marketing strategie.
Al beschikbaar vanaf € 249,00 exclusief BTW per maand.

Naar contactformulier!

Koffie doen en kennis maken?

Benieuwd naar uw mogelijkheden? Laten we eens sparren onder een bakkie! Bel +31 (0)6 300 73 037 of gebruik het online contactformulier.Naar contactformulier!