Web analytics bureau

E-mail marketing als beheerde dienst

” Wist u dat e-mail marketing de laagste kosten per order van alle vormen van online marketing heeft? “

E-mail marketing is een effectief middel om extra business te genereren. Of het nu gaat om het genereren van new business of extra business halen uit uw bestaande relaties; e-mail marketing is een slimme goedkope oplossing om nieuwe klanten te winnen of meer uit de relatie met bestaande klanten te halen. Of u nu enkel behoefte heeft aan een bureau dat teksten of opmaak van uw nieuwsbrieven binnen uw huisstijl verzorgt, of juist een bureau dat ook de publicatie, database en feedback voor u uit handen neemt: Q-ONLINE uit Zevenhuizen (Rotterdam) is u graag van dienst met een oplossing op maat.

Onze e-mail marketing services

“Q-ONLINE ontzorgt klanten van a-z op e-mail marketing gebied. Van creatief design tot de winnende strategie tot aan de juiste software en verzending; Q-ONLINE heeft alles in huis om uw e-mail marketing naar het volgende niveau te brengen”.

E-mail marketing strategie
E-mail marketing design
E-mail marketing uitvoering
E-mail marketing optimalisatie

Zo gaan wij bij e-mail marketing campagnes te werk

” Wanneer heeft u zich voor het laatst afgevraagd wat uw klanten eigenlijk interessant vinden? “

Succesvolle e-mail marketing campagnes hebben gemeen dat ze de juiste informatie op het juiste moment aan de juiste persoon aanbieden. Naar onze mening maken te veel organisaties dan ook de fout om massaal en lukraak informatie aan te bieden aan random contactpersonen. Q-ONLINE segmenteert uw klanten in heldere doelgroepen, brengt de interesses per doelgroep in kaart en stuurt op de juiste momenten relevante informatie naar de juiste doelgroep. Samen met een professionele opmaak zorgt dit bovengemiddeld vaak voor succesvolle campagnes! Neemt u gerust eens contact met ons op als u benieuwd bent naar de mogelijkheden, de kosten en natuurlijk het te verwachten rendement.

Naar contactformulier!

Vraag eens een offerte aan!

Benieuwd naar wat u met e-mail marketing te winnen heeft? Vraag dan gerust een offerte aan via het contactformulier of bel +31 (0)6 300 73 037.
Naar contactformulier!