Online lead generatie

” Bij Q-ONLINE hebben we een echte passie voor het genereren van new business! Nergens krijgen we een grotere kick van dan van een succesvolle online lead generatie campagne die onze klanten nieuwe klanten bezorgt “.

Nieuwe klanten. We kunnen niet zonder. Maar hoe vinden we nieuwe klanten? En wat is de meest effectieve methode om dit te doen? Online lead generatie zou wel eens een titelkandidaat kunnen zijn, als ze al niet de gedoodverfde winnaar vormt. Waarom? Omdat online lead generatie er enerzijds voor zorgt dat u online gevonden en verkozen wordt door uw doelgroep op het moment dat een actuele interesse in uw goederen of diensten bestaat. Anderzijds omdat onze online lead generatie dienst ook kan worden ingezet om proactief en zeer gericht uw doelgroep te benaderen om hen te attenderen op de toegevoegde waarde van uw organisatie. En dat tegen een fractie van de kosten van traditionele manieren van new business genereren! Online marketing bureau Q-ONLINE verzorgt online lead generatie als een geheel beheerde dienst. Start uw online succes verhaal vandaag nog.

+31 (0)6 30073037

Offerte, vragen of een afspraak?

Neemt u dan gerust telefonisch contact met ons op, of klik op het telefoonnummer om naar het online contactformulier te gaan!+31 (0)6 30073037

Zo genereren we online leads voor u

” Studies tonen het keer op keer aan; de meest succesvolle online lead generaties campagnes zijn gebaseerd op een fact-based online marketing plan “.

Q-ONLINE biedt online lead generatie aan als een compleet beheerde dienst, waarbij ons centrale uitgangspunt altijd is hoe we zoveel mogelijk kwalitatief hoogwaardige leads voor uw organisatie kunnen scoren tegen de laagst mogelijk kosten. Dat begint allemaal met uw organisatie goed leren kennen! Wat doet uw organisatie precies? Wat is uw onderscheidend vermogen? Wie zijn uw klanten? Aan welke klanten verdient u het best? Deze informatie vormt de ruggengraat van de campagne. Hierna verrichten we een online onderzoek. Hoe bereiken we uw doelgroep het best? Wat leeft er onder hen? Hoe verslaan we uw concurrentie? Welk online marketing middel -of combinatie tussen middelen- biedt de meeste ROI? Hierna passen we uw website aan (textueel, grafisch, conversie gerichtheid, usability etc) en implementeren we de campagne. De eerste nieuwe online leads kunt u slechts  in enkele weken verwachten!

Veelgestelde vragen over online lead generatie

Q: Wat kost een online lead generatie campagne?
A: Dat is volledig afhankelijk van de online marketing volwassenheid van o.a. uw website, de duur van de campagne, uw doelstellingen en uiteraard ook de omvang van de campagne. Voor een snelle indicatie van de kosten kunt u het beste even contact met ons opnemen. U kunt ons bereiken via (0)6 300 73 037.

Q: Hoe snel levert een online lead generatie campagne rendement?
A: Dit gaat doorgaans vrij rap. Gemiddeld genomen ontvangen onze klanten binnen twee weken de eerste leads, maar het wil ook nog wel eens voorkomen dat er binnen enkele dagen resultaat is.

Q: Hoeveel nieuwe leads kan Q-ONLINE voor mij genereren?
A: Dat is in de meeste gevallen eigenlijk enkel gelimiteerd door uw budget. Echter, belangrijker dan een hoeveelheid leads die we kunnen genereren vinden wij eigenlijk de kwaliteit van de leads (warm en de juiste doelgroep!), waarbij altijd de vraag “welke aanpak biedt de laagste kosten het meeste rendement” centraal staat. Vaak is het realiseren van een enkele kwalitatief hoogwaardige lead netto effectiever dan het genereren van 20 doorsnee leads!

Naar contactformulier!

Andere vragen? Tips? Suggesties?

Q-ONLINE ‚ô• feedback. Staat uw vraag er niet tussen? Heeft u tips of suggesties? We vernemen het graag!Naar contactformulier!