Web analytics bureau

Web analytics diensten

” Web analytics is de wetenschappelijke basis achter winnende online strategieën.”

Officieel noemen we onszelf bij Q-ONLINE een full service internetmarketing bureau, maar de term “webanalytics bureau” zou de lading ook behoorlijk  dekken. Een groot deel van onze tijd besteden we aan het analyseren van de websites van klanten om doorlopend de best mogelijke online strategie te bedenken en uit te voeren. Q-ONLINE uit Zevenhuizen maakt met speciale software exact inzichtelijk wie uw website bezoeken, wanneer, waarom, wat goed gaat, waar klanten afhaken en waarom. Hiernaast analyseren we doorlopend uw positie ten opzichte van de concurrentie. U ontvangt een rapportage in heldere taal waarmee u bewust bent van uw online volwassenheid, de kansen en de bedreigingen.

U kunt onze web analytics diensten afnemen als eenmalige service, maar ook bieden we een abonnementsvorm waarbij we voor een bescheiden bedrag per maand doorlopend verbeteringen aandragen en deze desgewenst ook uitvoeren.

Naar contactformulier!

Benieuwd naar wat we over uw website weten?

Plan gerust een vrijblijvende afspraak in. We vinden het leuk u te verbazen en informeren over de mogelijkheden.Naar contactformulier!

Een gestructureerde werkwijze

” We love numbers. We love facts. We love fact based marketing. We love structure: “

Stap 1: Inventarisatie. Wat zijn uw bedrijfsdoelstellingen? Wat is uw onderscheidend vermogen?
Stap 2: Analyse. Hoe functioneert uw website? Wordt hij gevonden door de doelgroep? Hoe goed? Reflecteert de website uw onderscheidend vermogen?
Stap 3: Concurrentie analyse. Wat doen ze goed? Wat niet? Hoe kunnen we de concurrentie verslaan?
Stap 4: Formulering online marketing strategie. Zo gaan we het aanpakken.
Stap 5: Doorlopend meten, rapporteren, aanpassen en bijsturen.
Stap 6: Inzicht, analyseren, leren en terug naar stappen 4 & 5.

Het resultaat? U wordt beter gevonden door uw doelgroep en verkozen boven de concurrenten, resulterend in meer naamsbekendheid, meer leads en betere bedrijfsresultaten.

Waarom web analytics bureau Q-ONLINE?

“Kiezen voor Q-ONLINE is kiezen voor een ervaren bureau dat op strategisch niveau meedenkt.”

Onze online consultants zijn zonder uitzondering hoogopgeleide professionals met jarenlange ervaring. Niet alleen kennen zij alle ins en outs van web analytics, ook begrijpen ze zakendoen en verstaan ze kunst om cijfermatige analyses te vertalen naar helder online beleidsadviezen die passen in uw bedrijfsstrategie. Of u nu eenmalig van onze web analytics diensten gebruik wenst te maken of misschien denkt aan een structurele samenwerking: u mag van ons verwachten dat wij nog voor het eerste oriënterende gesprek alles van uw organisatie weten en begrijpen hoe uw business in elkaar steekt.

Maak een afspraak!

Kosteloos advies gesprek op locatie?

Bel onze intake specialist op 06-30073037 of mail naar info@q-onlinemarketing.nl.
Maak een afspraak!