Succesvolle website voor een vast bedrag per maand.

” Onze doelgroep voor deze dienst bestaat uit ambitieuze ondernemingen die -net als ons- het enorme zakelijke potentieel van de online wereld inzien en hier graag het maximale uit willen halen! ”

In tegenstelling tot bij de meeste internetbureaus eindigt de samenwerking met Q-ONLINE niet bij snelle oplevering van uw nieuwe website. Integendeel! De oplevering van uw nieuwe website vormt het startpunt van een lange intensieve samenwerking waarin wij al onze expertise op het gebied van online marketing uit de kast zullen trekken om de website-, webshop- of combinatie tussen zo succesvol mogelijk te maken. We updaten uw website doorlopend, managen de content, zorgen voor excellente vindbaarheid en maximaliseren de conversie doorlopend. We hebben het all-in concept gevat onder de noemer “MaxOnline” met “online succes in abonnementsvorm” als passende slogan. U betaalt enkel een vast bedrag per maand, zonder enkele investering. De investering doen wij voor u…

+31 (0)6 30073037

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem dan gerust telefonisch contact met ons op voor alle informatie of om een afspraak in te plannen.+31 (0)6 30073037

Maximaal online rendement met een MaxResult website! Al vanaf 349,00 exclusief BTW.

Uw bedrijfskapitaal blijft behouden voor de core business.
Wél direct rendement in de vorm van leads, orders en nieuwe klanten.
Een vast bedrag per maand voor totale overzichtelijkheid.
Van hosting tot beheer en van social media management tot SEO; alles is inbegrepen!
Mogelijk vanaf € 349,00 euro per maand, exclusief BTW.
Uw nieuwe website en/of webshop staat snel live!
Werkelijk partnership! Omdat we langer samenwerken leren we elkaar écht kennen.
We blijven doorlopend werken aan maximale vindbaarheid en ultieme conversie.
Totale flexibiliteit in termen van samenwerkingstermijn.

Veelgestelde vragen over Q-ONLINE MaxResult

Q: Wat kost een website voor een vast bedrag per maand?
A: “Een MaxResult website of webshop is beschikbaar vanaf € 349,00 per maand, exclusief BTW.

Q: Wat is de werkwijze die Q-ONLINE hanteert?
A: Alles begint bij het leren kennen van uw organisatie. Uw doelstellingen. Uw wensen. Uw dromen. De markt. Uw concurrenten. Uw onderscheidend vermogen. Dit bespreken we graag in een persoonlijk gesprek van een uur tot twee uur. De volgende stap is het verrichten van een marktonderzoek. Hierin bekijken wij hoe groot het online potentieel van uw organisatie is en bepalen wij welke strategie het beste zal werken tegen de laagste kosten. Hierna wordt uw website ontworpen, opgeleverd en zijn we doorlopend bezig met betere vindbaarheid, maximalisatie van conversie en in algemene termen het bezorgen van nieuwe klanten.

Q: Hoe lang duurt het voordat een nieuwe webshop of website opgeleverd wordt?
A: Dat is wisselend. Enerzijds is dit afhankelijk van onze eigen planning, anderzijds is ook de complexiteit van het project leidend. Q-ONLINE verricht uitgebreide marktonderzoeken alvorens(!) we gaan bouwen aan uw website of webshop. We willen eerst exact weten waar uw bedrijf voor staat, waar online de mogelijkheden liggen, hoe uw concurrenten het aanpakken om te kunnen beoordelen wat de beste vorm van website of webshop zal zijn, gekoppeld aan de strategie die tegen de laagste investering het meeste rendement oplevert. Het kan een week duren, maar ook twee maanden. Informeer naar de mogelijkheden!

Q: Weigert Q-ONLINE ook aanvragen?
A: Jazeker. Als we niet geloven in de online kansen van het project, twijfelen aan de solvabiliteit van een onderneming of een culturele mismatch constateren dan zullen wij de opdracht weigeren. Wij vragen uw begrip hier voor. Wij investeren een aanzienlijke hoeveelheid geld, tijd en energie in uw nieuwe website.

Q: Wat is het voordeel van een website voor een vast bedrag per maand ten opzichte van een éénmalig bedrag?
A: Het grootste voordeel is dat u geen investering hoeft te doen, waardoor uw bedrijfskapitaal beschikbaar blijft om in uw core business te investeren. In het geval van een MaxResult website of webshop is het een extra voordeel dat eveneens alle beheer en online marketing is inbegrepen en u dus geen omkijken naar de website meer heeft. En dat voor een significant lager bedrag dan een enkele eigen medewerker zou kosten!

Q: Ik kom op internet ook all-in-one websites tegen voor € 30,- per maand. Wat is het verschil?
A: Een belangrijk verschil is dat u voor een dergelijk bedrag voor een gestandaardiseerde basale website beschikt die moeilijk tot niet online vindbaar zal zijn, vaak slecht functioneert op diverse devices en naar alle waarschijnlijkheid uw doelgroep onvoldoende zal aanspreken. Hiernaast zal uw organisatie zelf zaken als beheer, onderhoud en de online marketing moeten verzorgen. Werkzaamheden die in onze beleving echt door professionals uitgevoerd dienen te worden om van een website een werkelijke new business generator te maken.

Naar contactformulier!

Suggesties of andere vragen?

We love feedback. Iedere tip, suggestie of ander verbeterpunt helpt ons verder! Staat uw vraag er niet tussen? Gebruik het contactformulier of bel (0)6 300 73 037.Naar contactformulier!