Zoekmachine adverteren

Zoekmachine adverteren als beheerde dienst

” Kosteneffectief nieuwe klanten winnen of naamsbekendheid vergroten, waarbij wij werkelijk alles voor u regelen. Dat is waar deze dienst om draait. “

Zoekmachine adverteren is een uitstekend middel om direct extra websitebezoek-, meer leads- en meer online verkopen te realiseren. Uw betaalde advertenties worden direct bovenaan de zoekresultaten weergegeven en ook is het mogelijk om op partnerwebsites van de zoekmachine in kwestie te adverteren, zodat uw doelgroep de advertenties overal tegenkomt. Q-ONLINE biedt zoekmachine adverteren als een geheel beheerde dienst. Wij regelen alles voor u (van accountinrichting tot doelgroepselectie, en van advertentie-opmaak tot actief beheer) en zorgen dat de juiste advertenties op het juiste moment aan uw doelgroep worden aangeboden. Zo heeft u de meeste kans op succes! Maandelijks ontvangt u een rapportage waarin u precies kunt zien hoeveel extra leads en verkopen de advertenties hebben opgeleverd. U neemt deze dienst zonder overeenkomst af. U start wanneer u wilt en stopt wanneer u wilt.

Website optimalisatie voor optimaal rendement

” Online adverteren realiseert een stroom van relevante bezoekers naar uw website. Dat is één ding. Gaat het alleen niet nog veel meer om wat die bezoekers besluiten te doen nadat men uw website bekeek? Of die bezoekers klanten worden? “

Een succesvol online traject is een traject waarin een prospect uw website vindt, de website bezoekt en hierna ook daadwerkelijk besluit om klant te worden. Zoekmachine adverteren is een middel waarmee uw vindbaarheid direct significant kan worden verhoogd en waarmee u meer bezoekers kunt trekken. Echter, een bezoeker is maar een bezoeker. Van groot belang is dan ook dat hetgeen uw website communiceert minstens van dezelfde hoogwaardige kwaliteit is als de advertentie die de klant in de eerste plaats aansprak. Q-ONLINE kijkt daarom ook altijd voor u of uw website optimaal is ingericht en rapporteert de bevindingen aan u voor de eerste advertentie live gaat. Desgewenst kan Q-ONLINE aanpassingen voor u verrichten.

Wat kost zoekmachine adverteren?

De kosten van zoekmachine adverteren bestaan uit twee componenten. Enerzijds heeft u te maken met een advertentiebudget. U bepaalt zelf hoeveel budget u dagelijks, wekelijks of maandelijks zou willen inzetten. Voor een goed vindbare campagne adviseren wij een minimumbudget van € 150,00 per maand. Anderzijds krijgt u te maken met beheerkosten. Q-ONLINE richt uw account in, maakt doorlopend verse advertenties en zorgt voor de juiste parameters waarmee u niet alleen goed door de juiste doelgroep wordt gevonden, maar ook dat u zo min mogelijk betaalt voor uw advertenties en klikken. Hiervoor rekent Q-ONLINE een vast bedrag per maand. Deze dienst is beschikbaar vanaf enkele tientjes per maand.

Naar contactpagina!

Benieuwd naar de mogelijkheden van online adverteren?

Vraag een offerte aan, neem contact met ons op of plan een vrijblijvende afspraak in. We leggen het u graag uit!Naar contactpagina!